Hodnocení obchodu

4,9 1288 hodnocení
5
1212x
4
52x
3
11x
2
1x
1
12x
Nevyplňujte toto pole:
PZ Avatar autora Petr Zdráhal | 03.07.2022
AD Avatar autora Alena Doskočilová | 03.07.2022
Ano, rychlé vyřízení.
MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 04.07.2022
Dobrý den, paní Doskočilová, rychlé vyřízení objednávky a spokojený zákazník je u nás na prvním místě. Děkujeme za projevenou důvěru v nákupu a možnost Vám to tím ukázat. Budeme se těšit na případný budoucí nákup. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum.
KK Avatar autora Karel Kasparek | 03.07.2022
BN Avatar autora Bohuslava Netrefova | 02.07.2022
Spokojenost.
MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 04.07.2022
Dobrý den, paní Netrefová, děkujeme za Váš nákup a také pozitivní ohodnocení. Moc si toho vážíme a doufáme, že Vám budou deky, které jste si vybrala, dělat radost. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum.
VH Avatar autora Veronika Holečková | 02.07.2022
Super rychlé dodání. Spokojenost
MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 04.07.2022
Dobrý den, paní Holečková, děkujeme mockrát za nákup na našem e-shopu a za kladné ohodnocení. Moc nás těší, že jste spokojena a doufáme, že si u nás opětovně něco vyberete. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum.
KN Avatar autora Kateřina Nováková | 30.06.2022
Splňuje to, co se od produktu očekává. Navíc součástí je chladicí gelová vložka. ????????????
MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 30.06.2022
Dobrý den, paní Nováková, děkujeme za Váš nákup a kladné ohodnocení. Ano, ač to zní neuvěřitelně, masky od společnosti Daydream obsahují zdarma také Coolpack, který se dá zchladit i nahřát dle Vašeho přání. Ať se Vám v masce krásně spí. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum.
K Avatar autora Karolína | 29.06.2022
Lehká, příjemná deka s pěknými barvami.
MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 30.06.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velice si zakládáme na kvalitě výrobků v naší nabídce a jsme rádi, že jste s nákupem spokojena. Ať se Vám pod dekou krásně odpočívá. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum.
PS Avatar autora Pavel Smečka | 29.06.2022
perfektní nízké ceny,rychlost doručení zboží.jeden den objednáno,druhý den dodáno
MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 01.07.2022
Dobrý den, pane Smečko, děkujeme, že jste si našel čas se s námi podělit o Vaši zkušenost s naším e-shopem. Na rychlosti doručení zakoupeného zboží nám opravdu záleží a těší nás, že tuto snahu oceňujete. Doufáme, že si na nás vzpomenete, až budete k pohodlnému spánku opět něco potřebovat. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum.
IZ Avatar autora Ivana Zapadlová | 29.06.2022
Avatar autora | 28.06.2022
LK Avatar autora Lenka Králová | 28.06.2022
MJ Avatar autora Milena Janoušková | 28.06.2022
T Avatar autora Tomáš L. | 26.06.2022
JH Avatar autora Jitka Hrachovinová | 26.06.2022
velmi
LS Avatar autora Luděk Svoboda | 26.06.2022
Avatar autora | 24.06.2022
+ zboží rychle doručeno
+ dobrá komunikace
+ jsem spokojená

MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 28.06.2022
Dobrý den, děkujeme mnohokrát za tak pozitivní hodnocení. Spokojenost zákazníka je u nás na prvním místě a těší nás, že jste si našla čas se s námi o Vaši zkušenost podělit. Doufáme, že si u nás brzy opět něco vyberete. Děkuji, s pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum
DL Avatar autora David Langman | 22.06.2022
Spokojenost
JS Avatar autora Jiří Skuček | 22.06.2022
ZV Avatar autora Zbyněk Volhejn | 22.06.2022
objednal jsem ucpávky do uší kde na webu e-shopu byl obrázek s 12 ks špuntů v krabiřce i s dopravou by to vyšlo tuším na 210 kč tj v pořádku ale přišly dvě krabičky s celkem čtyřmi kusy špuntů,,,,tak že 52 kč za jeden trochu drahé jde mi jen o to že na webu se objevila krabička s 12 ks za 39 kč a po objednání příšly, jak už jsem psal pouze 4 ks ve dvou krabičkách vědět to tak to neobjednávám
MP Avatar autora Marta Plunkett (Administrátor) 23.06.2022
Dobrý den, pane Volhejne, děkujeme mnohokrát za Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi si vážíme Vašeho názoru, i když negativního. Je pro nás důležité se neustále zlepšovat a díky Vašemu sdílení se můžeme opět posunout kupředu. Moc nás mrzí, že došlo k nedorozumění v nákupním procesu. Všimli jsme si, že jste si objednal špunty do uší přes srovnávací portál Heureka a při kontrole zjistili, že mohl tento postup působit zmatečně. Heureka při srovnání opravdu ukazuje fotografii balíčku 12 ks a do srovnání pak zahrnuje naši nabídku od 2 ks. V jejich nabídce je pak možné si změnit počet ks a s tím se mění i cena. Nicméně výběr množství kusů dle našeho názoru není dostatečně zřetelný. Po přesměrování na náš e-shop se již zobrazuje správný obrázek a správné množství jak v detailu produktu, tak v potvrzení objednávky. Z nabídky je pak možné vybrat jak variantu 2ks, tak ostatní varianty. Budeme kontaktovat společnost Heureka, aby se tento problém v budoucnu neopakoval. Moc se Vám za vzniklé potíže a zklamání omlouvám. Pokud pro špunty nenajdete využití, prosím zašlete zboží zpět a my Vám samozřejmě vrátíme veškeré finanční prostředky, které jste do zboží investoval. Ještě jednou děkuji. S pozdravem a přáním hezkého dne, Marta Plunkett Sleep Centrum.
MK Avatar autora Michaela Kholová | 21.06.2022

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení